Over ons

Het Centraal Bureau voor Naamswijziging maakt het wijzigen van een achternaam gemakkelijk. 

Wist u dat er wel 16 procedures van toepassing kunnen zijn op uw naamswijziging? Maar welke moet u dan kiezen? Dit is de reden waarom het CBvN is opgericht.
Wij maken het wijzigen van een achternaam begrijpelijk, eenvoudig en efficiënt

CBvN is uniek in de markt. Ons platform maakt gebruik van de laatste LegalTech ontwikkelingen en wordt regelmatig geactualiseerd door juristen om alle wetswijzigingen en procedures actueel te houden.

Elke dag is een goede dag om uw achternaam te wijzigen

Al honderden klanten gingen u voor en veranderden hun achternaam via ons platform. Via onze naamswijziging tool kunt u eenvoudig alle noodzakelijke stappen doorlopen om uw achternaam te kunnen wijzigen. Zo voorkomt u dat u de verkeerde procedure kiest. 

Achternaamswijziging indienen bij Dienst Justis

Check positief en kunt u uw naam wijzigen? Mooi. U bent klaar voor de tweede stap in het proces. In onze tool wordt u gevraagd een account aan te maken. Nadat u dit hebt gedaan, kunt u uw aanvraag finaliseren. Nadat u alle gegevens hebt ingevoerd, kunt u het document downloaden dat u nodig heeft voor de aanvraag bij Dienst Justis. Dienst Justis is de overheidsdienst waar u de aanvraag in moet dienen.

Naam wijzigen?

Denkt u eraan uw naam te veranderen? Dit is niet altijd mogelijk. Doe onze gratis test en vul daarna direct de documenten in!

Vul de papieren online in

Met onze slimme NAAM®-applicatie checkt u de juiste procedure en kunt u stap-voor-stap de aanvraag aanmaken.

Eenvoudig en snel

Na het beantwoorden van alle vragen kunt u het document bij ons downloaden en indienen bij Dienst Justis. Eenvoudig en snel